Posem a la vostra disposició la nostra experiència amb equips de bàsquet formats amb nens i nenes de totes les edats, els entrenadors i monitors titulats formats al propi club, però sobretot el més important que us podem oferir és la il·lusió que tenim en aquest nou projecte que us proposem: Una Escola de Bàsquet

Som un club de bàsquet que neix al 1933, situat al Carrer Ribes al costat del Teatre Nacional i l’Auditori, i que a mesura que ha anat creixent ha esdevingut també un centre social dins del barri del Fort-Pienc de Barcelona.

Dins del centre tenim en l’actualitat 27 equips de bàsquet i 3 escoles de bàsquet ensenyant tots els valors de l’esport a nens i nenes amb edats compreses entre els 3 i els 8 anys.

La filosofia del club és clara, “cap nen que vulgui jugar a bàsquet es quedarà sense equip al Roser”, la nostra màxima és que tothom pot fer esport i formar part d’un grup per a la pràctica del bàsquet. Tant important són els valors esportius com els humans, sent així el nostre grup d’entrenadors de categories inferiors jugadors que han crescut al C.B.ROSER des de petits i que mantenen aquesta filosofia tan a la vessant humana com a la esportiva.

Per que una Escola de Bàsquet?

L’ Escola de Bàsquet és una organització que té com a objectiu l’ensenyament del joc del bàsquet com a pràctica activa, introduïda per jocs reglamentats amb similituds al joc real del bàsquet.

On es farà?

A les vostres instal·lacions de l’escola, o en el cas de que no fos possible, a les del C.B.Roser, al pont de la Marina. on disposem de dues pistes homologades per la Federació Catalana de Bàsquet.

Objectius:

Crear un espai lúdic i formatiu on els nens i nenes puguin iniciar-se en la pràctica del bàsquet.
Ensenyar les habilitats físiques, tècniques i tàctiques bàsiques del bàsquet així com les normes bàsiques d’aquest esport. Fomentar la il·lusió cap el joc i l’afició a l’esport.
Educar mitjançant l’esport en els valors del treball, cooperació, respecte i afany de superació.

A qui va dirigit:

– Nens i nenes de 3 a 8 anys, sense llicència per competir, però amb llicència d’escola de bàsquet.

Els horaris:

– L’Escola de Bàsquet es durà a terme entre els mesos d’Octubre a Juny.
– En funció del número de participants a l’activitat realitzarem grups ben diferenciats amb els seus respectius monitors.
Un exemple: 1 o 2 entrenaments setmanals d’una hora de duració a partir de la sortida del col·legi.

Per qualsevol dubte o informació que necessiteu podeu contactar-nos a la secció Contacte de la pàgina web.