Som un club de bàsquet que neix al 1933, i que a mesura que ha anat creixent ha esdevingut també un centre social dins del barri del Fort Pienc de Barcelona.

Dins del club tenim en l’actualitat 27 equips de bàsquet (14 masculins i 12  femenins) que acumulen més de 280 jugadors i 3 escoles de Bàsquet ,que creixen per moments, ensenyant tots els valors de l’esport a nens i nenes amb edats compreses entre els 4 i els 8 anys.

Més de 80 anys d’història reconeguts per l’Ajuntament de Barcelona recentment amb la entrega de la Medalla d’Honor de la Ciutat en reconeixement a la nostra llarga trajectòria en la formació de joves en l’àmbit de l’esport del bàsquet, i com a centre social del barri del Fort Pienc.

La filosofia del club és clara, “cap nen que vulgui jugar a bàsquet es quedarà sense equip al Roser”, la nostra màxima és que tothom pot fer esport i formar part d’un grup per a la pràctica del bàsquet. Tant important són els valors esportius com els humans, sent així que la majoria del nostre grup d’entrenadors de categories inferiors son jugadors que han crescut al C.B. Roser des de petits i que mantenen aquesta filosofia tan a la vessant humana com a la esportiva.

La nostra missió es la desenvolupar les habilitats físiques i tècniques del bàsquet sense oblidar la interacció social, potenciant valors com l’esforç, el treball en equip, l’entusiasme, la motivació i el joc net.